EAAT7KBEN1AMBABTTUuV4K7yu6hE6Yhy34bhEyzEQ62bmWZA0MWj9Abz0ZCAE7FuNJTAvNJLrEuaQsBqV2uApPjGTWKXbQ1Y92f1o5euR2wY7cZBrRENHjbZAa2gG9AzHXcadPLNqazXP4ZAgYAPmb7AMaIPvtbwcVR7fSSf4qDpQXZCDouZA7mwpzmZBqK18JSoZD
top of page

Energetisch omgaan met hooggevoeligheid 
 

Leer hoe energie kan doorstromen,  hoe je jezelf en je kind kan verankeren in jullie lijf en hoe je balans kan brengen.

De wereld is niet eenvoudig voor kinderen en jongeren die een overgevoelig systeem hebben en veel meer zien, voelen en horen dan de gemiddelde mens.

Niet alleen komen allerlei prikkels harder binnen, velen pikken ook emoties op van de medemens.  Het is niet evident daarmee om kunnen gaan, omdat daar in onze cultuur te weinig kennis rond is .  

Dan hebben we het nog niet gehad over de kinderen die meer zien dan de doorsnee mens of die connectie hebben met zielen die al zijn overgegaan, of die bv in het energieveld van iemand kunnen kijken maar niet weten wat ze daar precies zien en hoe ze daarmee om moeten gaan.

rahul10.jpg

Wat deze kinderen naast hun hoog (en soms zelfs hyper-) gevoeligheid gemeen hebben is een groot hart.  Alsof ze rechtstreeks kunnen intunen in de universele bron van liefde.  Niet dat dit betekent dat ze constant vanuit die liefde leven.  Helemaal niet.  Vaak worden ze overspoeld en wordt hun zenuwstelsel dermate overbelast dat het resulteert in ongeremd gedrag, heftige emoties, het gevoel hebben er niet bij te horen en hier niet te willen zijn, uitvallen op school en in sociale netwerken,...  

Wat deze kinderen werkelijk nodig hebben is gezien worden in wie ze zijn en getraind worden in het omgaan met hun gaven.  De energie die door hen stroomt vraagt naar een expressie die past bij hun kwaliteiten.  De bron van liefde waar deze kinderen rechtstreeks toegang toe hebben heeft een enorme helende kwaliteit, vaak ook te voelen als deze kinderen je aanraken.  Hoe zou het zijn als ze hier bewust toegang toe zouden krijgen?

Als ouder kan dit je behoorlijk uitdagen.  Niet alleen brengt de hooggevoeligheid van je kind je in contact met lagen in jezelf die veel subtieler zijn, vaak doen ze ook een beroep op je moed en durf om anders in het leven te staan.  Sterker nog, ze dwingen je soms radicale keuzes te maken.

Wat je als ouder dan nodig hebt is een brede kijk op wat bezig is en back up van een netwerk, van leraars, gelijkgezinden die mee durven tegen de stroom in gaan.  

Dit is waar deze unieke workshop over gaat

Kennis hebben over hoe je energie werkt is de basis om hem te beheren.  Van daaruit kan je energetische blokkades leren herkennen die jou of je kind beïnvloeden op fysisch, psychisch, sociaal & spiritueel niveau.  

Doorheen tal van eeuwenoude oefeningen en technieken leer je samen met je kind hoe je krachtig en gezond kan worden/blijven en hoe je met gevoeligheid kan omgaan.​   De self-healing oefeningen focussen op het balanceren van het energetisch systeem.  Rahul zal deze aanleren en jullie laten oefenen met een aantal krachtige "ancient healing" technieken, waarmee je niet alleen jezelf kan helpen maar ook anderen.  Deze kennis als ouder hebben is heel ondersteunend voor de uitdagingen waar je kind doorgaat.  Jullie kunnen de technieken samen gebruiken en ook toepassen op elkaar en je kind leert van zijn uitdaging een gave te maken.

 

In combinatie met de visie en de achtergrond van deze oefeningen leer je hoe je aan het stuur kan staan van je eigen gezondheid en zal dit voor een mooie verbinding zorgen met je kind.  Aan bod komen onderwerpen als ancient healing, self healing, energywork en grounding en thema's als verbinden, overgave, grenzen stellen, vertrouwen en lichaamsbewustzijn komen.  

 

Daarnaast worden ook fysieke oefeningen gegeven, gebaseerd op energiewerk, ancient yoga & stretches en leer je samen een korte massagetechniek om rust te brengen in het systeem van je kind.

Kortom, een workshop die jou en je kind tools, inzicht en veel verbinding zal brengen in een wereld die nood heeft aan een grotere gevoeligheid en meer verbondenheid.  

Wij doen mee
bottom of page