EAAT7KBEN1AMBABTTUuV4K7yu6hE6Yhy34bhEyzEQ62bmWZA0MWj9Abz0ZCAE7FuNJTAvNJLrEuaQsBqV2uApPjGTWKXbQ1Y92f1o5euR2wY7cZBrRENHjbZAa2gG9AzHXcadPLNqazXP4ZAgYAPmb7AMaIPvtbwcVR7fSSf4qDpQXZCDouZA7mwpzmZBqK18JSoZD
top of page

Rahul Bharti - Nepal

Sound healing and 
healing frequencies

rahul10.jpg

Waar woorden tekortschieten, kunnen klankschalen een antwoord bieden…

Rahul Bharti29.jpg

Er is een groeiende belangstelling voor klankschalen omwille van de vele toepassingsmogelijkheden.

 

Helaas weten nog weinig mensen hoe klankschalen op een gepaste wijze te gebruiken. Met deze workshop willen we jou de kans geven om diepgaand kennis te maken met deze vorm

van klanktherapie.

 

Het werken met klankschalen kan een waardevolle aanvulling zijn in jouw werk maar het is belangrijk ze te gebruiken met kennis van zaken en de nodige ervaring op te doen:

 • hoe bespeel je de klankschalen,

 • bij welke problemen zijn ze aangewezen en

 • wat zijn de contra-indicaties?

Deze intensieve workshop biedt jou een unieke kans

om te leren werken met authentieke klankschalen

en veel vooruitgang te boeken in een korte tijd

onder begeleiding van een traditionele healer

De workshop bevat volgende onderdelen:

Inleiding

 • Historiek

 • Waaruit bestaat een set klankschalen?

 •  Hoe werken klankschalen? Hoe komt het dat ze zo een diepgaande werking kunnen hebben op ons systeem?

 • Hoe klankschalen onderhouden zodat ze hun kracht behouden?

 • Het belang van de intentie en attitude van de therapeut.

 • Welke klachten/problemen kunnen we behandelen met klankschalen?

 • Het geven van juiste, realistische informatie aan de cliënt!

 

Na deze korte inleiding zal Rahul ons een aantal sequenties/niveaus aanleren die bij diverse klachten/problemen kunnen ingezet worden

 

 • Lichamelijke klachten: pijn (menstruatiepijnen, lage rugpijn, nekpijn, sciatic, migraine), sinusproblemen, artritis, eczema, ziekte van Parkinson, multiple sclerose…

 • Cognitieve problemen: dwangmatig piekeren, catastrofaal denken, geheugenverlies…

 • Emotionele problemen: angst, depressie, burnout…

Werken met klankschalen biedt jou de mogelijkheid om jouw repertoire als hulpverlener uit te breiden. Maar ook voor wie niet in de zorg staat, is dit belangrijk: Je kan de helende kracht van klankschalen ook bij jezelf toepassen!

 

Praktisch:

Deelnemen

Zelf stond ik lange tijd sceptisch ten aanzien van het gebruik van klankschalen. Het leek me een vage, “alternatieve” behandeling die misschien wat rust en ontspanning kan brengen maar verder weinig of geen effect heeft. Tot ik Rahul Bharti ontmoette…

Rahul liet me de kracht van authentieke klankschalen aan den lijve ervaren en demonstreerde de effectiviteit ervan bij diverse problemen. Ik ging in de leer bij Rahul en sindsdien werk ik regelmatig met klankschalen bij cliënten in de therapiepraktijk. De resultaten zijn soms verbluffend.

 

D.V. vroeg een sessie aan bij mij naar aanleiding van een relatiecrisis met zijn partner. Het was moeilijk om echt contact te krijgen met hem: hij zat zo vast in zijn denkpatronen, in dwangmatig piekeren, dat ik hem niet kon bereiken, een uitwisseling bleek niet mogelijk. Toen stelde ik hem voor om de volgende sessie te beginnen met een behandeling met klankschalen, waarmee hij instemde. Nade behandeling was hij stomverbaasd: zijn hoofd voelde leeg aan, vrij van gedachten. In het tweede deel van de sessie hadden we een diepgaand gesprek waarin hij openstond voor andere visies op zijn situatie, andere inzichten…

K.V. nam contact op met mij kort voordat ze opnieuw zou starten met haar job. Ze had een aantal maanden ziekteverlof achter de rug omwille van een burn-out en ze was bang dat ze zou hervallen eens ze terug aan het werk was. De situatie bezwaarde haar: Ze had weinig energie en enthousiasme, ademde heel oppervlakkig… We startten de begeleiding met een behandeling met klankschalen gedurende drie opeenvolgende dagen voor maximaal effect. De eerste behandeling was lastig voor haar: haar lichaam vertoonde zenuwtrekken en ze had een onaangenaam gevoel rond haar hart. Vanaf de tweede behandeling kon ze loslaten en was het een zalige ervaring. Na de reeks was haar angst sterk verminderd en kon ze enthousiast beginnen aan een belangrijke missie: verder exploreren hoe ze het best voor zichzelf kon zorgen.

Rahul Bharti werd geboren in Goa, bij een Portugees-Indiaas gezin. Zijn interesse in het helpen van de medemens werd al op jonge leeftijd gewekt toen hij in aanraking kwam met "Ancient Massage". Zijn gave werd door zijn vader gezien en die maakte het voor Rahul mogelijk om onder de vleugels van verschillende spirituele leraren in Sri Lanka, India en Thailand, zijn pad te vervolgen in 'ancient healing'.

Intensieve en diepgaande trainingen hebben Rahul gevormd tot een zeer fijngevoelige therapeut.  Naast meester in Ancient massage en energy worker is Rahul ook verloskundige. Hij deelt met liefde al zijn kennis over de Ayur Veda (de wetenschap van het leven), de Vedische keuken, de werking van geneeskrachtige kruiden en hoe het lichaam optimaal gezond te houden.

Rahul leeft voor wat hij heeft geleerd.  Hij heeft als missie om zijn kennis over te dragen  zodat zelfliefde kan groeien en mensen meer balans in het leven kunnen vinden.

Hij heeft al vele duizenden mensen op weg mogen helpen op hun pad naar heling.

Zijn kennis en ervaring is indrukwekkend. 

Wat vooral beklijft is zijn energie en zijn liefdevolle manier van in het leven staan. 

 

Rahul Bharti was born in Goa to a Portuguese-Indian family. He had an extra-ordinary childhood, his interest in helping fellow human beings arose at an early age when he came into contact with "Ancient Massage". His gift was seen by his father at a young age, which made it possible for Rahul to continue his path in 'ancient healing' under the wings of various spiritual teachers in Sri Lanka, India and Thailand.

Intensive and in-depth training has turned Rahul into a very sensitive therapist. Besides being a master of Ancient massage and an energy worker, Rahul is also a midwife. He loves to share all his knowledge about Ayur Veda (the science of life), Vedic cuisine, the effect of medicinal herbs and how to keep the body optimally healthy.

Rahul lives for what he has learned. His mission is to transfer his knowledge so that self-love can grow and people can find more balance in life.

He has been able to help many thousands of people on their path to healing.

His knowledge and experience is impressive. His energy and heartful way of living life is inspiring. 

 

 

bottom of page